به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین کاظمی، معاون پژوهش پژوهشگاه بین المللی المصطفی در اختتامیه این جشنواره، به بیان اهداف و ویژگی های این جشنواره پرداخت و ابراز داشت: جشنواره شیخ طوسی از سال ۱۳۷۶ آغاز به کار کرد و از سال ۱۳۹۰ توسط پژوهشگاه بین المللی المصطفی برگزار می گردد.
دبیر اجرایی جشنواره شیخ طوسی با اشاره به برگزاری این جشنواره در دو بخش آثار و موضوع ویژه، ابراز داشت: طلاب، اساتید، کارکنان جامعةالمصطفی همه ساله آثار خود را در قالب تالیف، رساله، پایان نامه و ترجمه جهت ارزیابی به دبیرخانه ارسال می نمایند که در بیست و پنجمین جشنواره، حدود ۲۵۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده است که آثار پژوهشگرانی از ۵۸ ملیت و به ۱۶ زبان به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.
وی ادامه داد: در بخش ویژه جشنواره موضوع «گفتمان تمدنی انقلاب اسلامی در عرصه بین الملل» بر اساس منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) انتخاب گردید که در این بخش نیز ۲۰۰ مقاله دریافت و ۷ اثر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
حجت الاسلام والمسلمین کاظمی در پایان ضمن تقدیر از همه دست اندرکاران برگزاری این جشنواره، تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته ده نفر از پژوهشگران برتر خارج از کشور جامعةالمصطفی در این جشنواره حضور یافته اند.
شایان ذکر است معرفی و تقدیر از آثار برگزیده جشنواره، رونمایی از آثار و نکوداشت مرحوم علامه شیخ باقر شریف القریشی، متفکر و محقق برجسته از دیگر برنامه های بیست و پنجمین جشنواره بین المللی پژوهشی شیخ طوسی بود.